Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Silvio Berlusconi, implicat într-un nou proces cu femei: Ce acuzații se aduc

Procesul în care dansatoarea Karima El Mahroug, mai cunoscută sub numele de Ruby, şi alte 22 de persoane sunt inculpate într-o nouă acţiune în justiţie în scandalul 'Rubygate', în care este implicat fostul premier italian Silvio Berlusconi, s-a deschis miercuri la Milano, relatează AFP.

După o scurtă şedinţă, audierile au fost amânate pentru data de 3 iulie, din motive de procedură. Decizia a fost luată spre a putea fi audiat şi protagonistul în acest caz, Silvio Berlusconi, scrie agerpres.ro.

Citește și: De ce nu ține Klaus Iohannis nici un fel de aparatură tehnică în biroul prezidențial

La 15 decembrie, Parchetul a cerut trimiterea în judecată a lui Berlusconi în acest dosar, judecătorii urmând să ia o decizie la sfârşitul lunii ianuarie.

Mai multe tinerele care au participat la petrecerile 'exotice' organizate la reşedinţa lui Berlusconi de la Arcore, lângă Milano, precum şi o parte din apropiaţii fostului premier sunt acuzaţi de mărturie mincinoasă şi de incitare la sperjur a martorilor.

Citește și: Ultima NEBUNIE a lui Donald Trump: Omul care anunță președinții încă din 1957 a fost DEMIS / VIDEO

Mai multe tinere sunt suspectate că au primit sume importante de la magnatul media pentru a depune mărturie în favoarea sa în legătură cu celebrele sale petreceri 'bunga bunga'.

În primul proces 'Rubygate', Berlusconi a fost condamnat în primă instanţă la 7 ani de închisoare pentru prostituţie cu minore şi abuz de putere, fiind însă achitat definitiv de Curtea de Casaţie, în martie 2015.

Citește și: Au pus GPS la vaci pentru ca turiștii să nu mai fie deranjați / VIDEO

În prezent, Berlusconi este bănuit că a plătit 10 milioane de euro, între 2011 şi 2015, în bani lichizi, cadouri, maşini, locuinţe, plata unor facturi sau cheltuieli medicale, pentru coruperea martorilor. Şapte milioane i-ar fi revenit lui Ruby, care nu a fost prezentă miercuri la proces.

Cazul lui Berlusconi a fost totuşi disjuns de celelalte în toamnă, când fostul prim-ministru se afla în SUA pentru un control după operaţia la inimă suferită în luna iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.