Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Gherghe, dusă cu ambulanța la spital: Cât de grav e

simona gherghe

O vedetă de la Antena 1 a fost dusă de urgenţă la spital şi nu a mai reuşit să ajungă la propria emisiune. Dar ce s-a întâmplat?

Simona Gherghe a lipsit astăzi de la emisiunea ”Acces direct”, din cauza unor probleme de sănătate, iar Dan Capatos i-a luat locul la cârma emisiunii. Prezentatoarea TV a dat primele declarații despre absența sa, mai ales după ce s-a spus că ar fi însărcinată pentru prima dată. "Simona Gherghe are o criză de stomac, nu cred că e gravidă, deşi nu excludem această posibilitate", a declarat Dan Capatos la "Acces direct", de la Antena 1.

Citeşte şi: Răsturnare de situație în PNL! Adriana Săftoiu: Am acceptat să candidez

”Îi mulţumesc lui Dan pentru faptul că mi-a ţinut locul. Este pentru prima dată când am lipsit în 6 ani, dar mi-a fost foarte rău. Am făcut o criză de gastrită şi cine are afecţiuni d-astea ştie că sunt extrem de dureroase. Am simţit o gheară în stomac pe la amiază, nu am putut să mănânc nimic, am chemat ambulanţa şi am ajuns la Spitalul Elias. Medicii de acolo m-au pus pe picioare şi le mulţumesc pentru asta. Mi s-a făcut tratament intravenos şi am primit şi o reţetă. Mâine sigur voi fi pe sticlă. Trebuie să mănânc mâncare de regim”, ne-a spus Simona pentru spynews.ro.

Citeşte şi: PNL mai aruncă un om din fotbal în cursa electorală: Felix Grigore candidează la Urziceni

Întrebată dacă este însărcinată, prezentatoarea a spus: ”Nu, nici vorbă. Pur şi simplu a fost o griză de stomac. Nici vorbă de altceva. Din păcate, nu sunt însărcinată”, a mai spus Simona. Simona Gherghe nu a făcut niciodată un secret din faptul că şi-ar dori să devină mamă. În plan personal, prezentatoarea emisiunii "Acces direct" formează un cuplu, din 2013, cu consultantul politic Răzvan Săndulescu. "Mi-ar plăcea să fiu mama unei fetiţe", mărturisea, recent, Simona Gherghe.

Citeşte şi: LOVITURĂ marca DIICOT: Pe cine au prins mascații

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.