Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Gherghe pleacă de la Antena 1 / VIDEO

simona gherghe

Simona Gherghe a anunţat la "Acces direct", de la Antena 1, când va intra în concediul prenatal. Însărcinată, vedeta va intra în concediu prenatal peste numai o săptămână.De asemenea, prezentatoarea tv a dezvăluit cum va ţine legătura cu fanii, după ce va pleca de pe sticlă.

Cu toate acestea, vedeta nu a spus nimic despre cine va veni la cârma emisiunii "Acces direct" după ce va pleca.

Citește și: Moarte SUSPECTĂ în Rusia: Un celebru avocat al unor critici ai lui Vladimir Putin a căzut 5 etaje în timp ce ridica o cadă

Simona Gherghe urmează să aducă pe lume o fetiță în vara acestui an, rezultat al relației cu Răzvan Săndulescu.

„Fix o saptamana pana la concediul prenatal. Dupa aia, ne auzim/vedem aici si pe blogul meu”, a spus Simona Gherghe.

„Sunt așa de impresionată de numărul mare de mesaje de aici de pe blog și de pe facebook… Mulțumesc pentru gândurile frumoase și pentru sfaturile voastre, mamelor. Nici nu știți cât de importante sunt. Am emoții, temeri, chiar panici. Și știu că nu sunt singura care trece prin așa ceva. Și oricât m-aș documenta, tot cred ca n-o sa fiu pe deplin pregătită pentru cel mai frumos dar al vieții. Dar fetița noastră o să ne arate calea, am credința asta…

Citește și: ȘOCANT S-a aflat cine a distribuit pozele cu Dalia Ducă împușcată în cap de fostul iubit / VIDEO

Chiar vorbeam zilele trecute cu Răzvan, într-una dintre proiecțiile pe care ni le facem. Și ne întrebam cum o să ne descurcăm noi doi, la externarea din maternitate, cu un copilaș așa de mic. Cum o să știm noi să-i facem baie, s-o liniștim când plânge, să-i îngrijim buricul și toate lucrurile alea necunoscute care vin la pachet cu un nou-născut. Pe lângă grijile astea, mai avem pe cap și amenajarea casei. Se mărește familia, va trebui să mărim un pic și casa, deci ne așteaptă două luni și ceva de șantier. Încă un motiv de stres, ca și cum nu erau de ajuns toate celelalte. Dar vreau sa le facem pe toate, să fim pregătiți pentru venirea ei. Vedeți câte motive de insomnie am? Că tot mă plângeam eu de nopți albe, în postarea anterioara.

Citește și: Kanye West a plătit un cântăreț din Ungaria după ce i-a FURAT o piesă / VIDEO

Să mai spun și că mă tot gîndesc cum va fi cu alăptarea? E atâta înverșunare în jurul acestui subiect… Da, recunosc, mi-e frică de alăptare parcă mai mult decât de cezariană. Mi se pare că e un soi de presiune pe proaspetele mame, că dacă nu alăptezi, nu ești o mamă atât de bună cum ar vrea lumea să fii. Știu fete care au ajuns să se învinovățească, să se frustreze, chiar să facă depresii, doar pentru că nu au reușit să fie așa cum cer comunitățile de mame de net.

O să scriu într-o zi și despre forumurile astea. Cred că fiecare femeie știe ce e mai bine pentru copilul ei și pentru ea. Și oricâte campanii se vor face, în legătură cu acest subiect, e o alegere strict personală. Copiii care nu sunt alăptați din diverse motive nu sunt mai puțin iubiți. Sper să reușesc, mai ales că am citit mult despre beneficiile laptelui matern și îmi doresc să fiu suficient de relaxată în acel moment.

Citește și: Prințesa Diana și-a povestit RELAȚIILE SEXUALE: Ce-i scria secretarei sale

Dar indiferent cum va fi hrănită fetița mea, ce mi se pare cel mai important e ca va fi în primul rând ,,hrănită,, cu multă dragoste”, a mai scris vedeta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.