Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, după victoria spectaculoasă de la Miami: 'Mă gândeam doar să LUPT'

simona halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat după revenirea sa senzațională în meciul cu australianca Samantha Stosur, de la Miami, că nu s-a gândit la scor când era condusă, ci voia doar să lupte.

"Când eram condusă, nu mă gândeam la nimic, nu mă gândeam la scor. Îmi doream numai să lupt. Nu am renunțat și am crezut în șansa mea. Poate am fost un pic norocoasă pentru că am revenit de la minge de break (pentru Stosur), dar am luptat pentru asta", a declarat Halep, citată de site-ul WTA.

Citește și: CALIFICARE pentru Halep: Numărul 5 mondial, în SFERTURI la Miami! Cât va încasa românca - VIDEO

Halep, a treia favorită a turneului Miami Open, a trecut în trei seturi de Stosur, cu 4-6, 7-5, 6-2, revenind după ce a fost condusă cu 5-2 în setul al doilea, salvând și o minge de meci (la 5-4).

"A fost un meci greu, cum mă așteptam să fie. Dar revenirea a fost foarte bună și sunt bucuroasă pentru asta. Ultima revenire de genul acesta pentru mine a fost în 2014, primul meu meci la Doha cu Kanepi. Minge de meci și apoi am revenit. Sunt bucuroasă pentru acest lucru, arată că încă pot juca tenis (de calitate)'', a mai spus Simona Halep, numărul cinci mondial.

Halep, care și-a egalat performanța reușită anul trecut la Miami, va juca în sferturi cu britanica Johanna Konta.

"Va fi dificil. Este în formă bună acum, e aproape de top 10 și joacă foarte bine. Va fi un meci dificil, dar fiecare meci e aici e greu'', a precizat românca, potrivit Agerpres.

"Am șansa mea și voi face tot posibilul pentru a câștiga, iar ziua de pauză mă va ajuta să mă recuperez. Apoi, voi intra pe teren cu încredere", a concluzionat Halep.

Konta (25 ani, 11 WTA), cap de serie numărul 10, a câștigat singurul meci anterior dintre cele două jucătoare, disputat în 2015, la Wuhan (China), în optimi, cu 6-3, 3-6, 7-5. Confruntarea va fi o avanpremieră a meciului de Fed Cup dintre echipele României și Marii Britanii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.