Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a dat lovitura în Guvern

Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) a emis un ordin prin care jucătoarei de tenis Simona Halep i-a fost oferit Premiul naţional pentru sport în valoare de 30.000 de lei, 'pentru rezultatele de excepţie obţinute în anul 2013'.

Ordinul, emis în 13 noiembrie a.c, a fost publicat în Monitorul Oficial de marţi. 

Gabriela Szabo, ministrul Tineretului şi Sportului, a declarat, pe 22 decembrie, că un simbol al sportului românesc este astăzi jucătoarea de tenis Simona Halep, al cărui nume este pe buzele tuturor. ''Toţi sportivii au excelat, dar Simona Halep este astăzi pe buzele tuturor. Evoluţia Simonei Halep a fost una extraordinar de frumoasă şi de rapidă. Vreau să mai amintesc şi gimnastica, scrima, boxul ori judo la fete. Sunt sportivi care au excelat şi care, din păcate, nu au fost foarte mult promovaţi de presa din România. Dar, dacă vorbim astăzi de un simbol al sportului românesc, care a excelat şi care a avut o evoluţie extraordinar de frumoasă şi de rapidă, acesta este Simona Halep'', a spus ministrul Tineretului şi Sportului, în cadrul unei conferinţe la MTS. 

Românca Simona Halep, numărul trei mondial în tenisul profesionist feminin, a fost desemnată cea mai populară jucătoare din 2014 pe site-ul circuitului feminin (wtatennis.com). 

Simona Halep (23 ani) a jucat anul acesta prima sa finală de Mare Şlem, la Roland Garros, a mai disputat finala turneului de la Madrid, a câştigat la Doha şi Bucureşti, încheind anul cu finala Turneului Campioanelor, pierdută în faţa Serenei Williams.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.