Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a vizitat Centrul Naţional de Design din Singapore şi a probat obiecte confecţionate de designeri locali

Simona Halep

Jucătoarea Simona Halep, liderul WTA, a vizitat zilele trecute Centrul Naţional de Design din Singapore, unde a probat mai multe obiecte realizate de designeri locali.

“Singapore este ca a doua mea casă… îmi plac hotelurile de aici pentru că au tot ce îţi poţi dori, dar cel mai mult ador să fac shopping”, a declarat sportiva, potrivit paginii de Facebook VisitSingapore.

La centrul de design, Halep a admirat şi probat bijuterii realizate de bijutierul local Carrie K. şi astat de vorbă cu aceasta. “Este plăcut să ştii poveştile din spatele obiectelor pe care le porţi, le dau mai mult sens”, a afirmat liderul WTA, conform News.ro.

Citește și: Halep, dezvăluiri explozive despre precedentul meci împotriva primei adversare de la Turneul Campioanelor: Ce o anunță pe Caroline Garcia

Halep s-a amuzat probând o pălărie: “Este minunat că sunt atât de multe opţiuni, ador asta! Eu nu port pălării, dar acum aş putea să încep să port”.

Simona Halep a admirat şi câteva rochii ale unei firme singaporeze.

La final, sportiva şi-a personalizat o bijuterie: “Am terminat-o, prima mea bijuterie! … Este foarte plăcut să ai astfel de obiecte”, a afirmat ea.

Simona Halep se află în Singapore pentru Turneul Campioanelor, competiţie la care are programat primul meci luni, cu sportive franceză Caroline Garcia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.