Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep continuă marșul spre PRIMUL LOC MONDIAL! CTP: 'Că să ajungi pe prima poziţie, trebuie să ai faţă de numărul unu'

Twitter.com
Simona Halep

Simona a avut evoluții încântătoare la Open-ul Chinei. După ce a învins-o clar pe Șarapova, românca a câștigat în sferturi în fața unei alte rusoaice, Daria Kasatkina și își continuă marșul spre primul loc mondial. Pentru Simona, însă, urmează un meci foarte interesant, fie cu compatrioata Sorana Cîrstea, fie cu letona Jelena Ostapenko, cea care a învins-o în finala de la Roland Garros. Un detaliu interesant este că Sorana și Jelena sunt partenere la dublu.

Pentru Simona Halep va fi prima semifinală din carieră la Beijing, turneu dotat cu premii totale în valoare de peste 6 milioane de dolari.

Citește și: CTP face MARELE anunț, după calificarea Simonei Halep în semifinale Open-ului Chinei: 'Ceva, o barieră, s-a rupt în mintea ei'

Pentru a deveni primul lider mondial din istoria tenisului feminin românesc, Simona Halep trebuie să ajungă cel puțin până în finală. O prezență în ultimul act poate fi de ajuns pentru constănțeancă, însă doar dacă finala nu va fi câștigată de ucraineanca Elina Svitolina, care joacă în ”sferturi” împotriva franțuzoaicei Caroline Garcia.

"Că să ajungi pe prima poziţie, trebuie să ai "faţă de numărul unu”, acum Simona are, pe lângă jocul ei solid cu care a ajuns numărul 2 mondial, ea are acum îndrăzneala de a ataca şi de a risca şi de a câştiga.”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.