Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, declarații interesante despre Serena Williams

simona halep serena williams

Simona Halep, a 5-a jucatoare din clasamentul WTA, a dezvaluit ca Serena Williams a fost un model pentru ea înca din ziua în care constanteanca si-a început cariera profesionista.

Cu 5 zile înaintea turneului de la US Open, Simona Halep a facut mai multe declaratii interesante despre Serena Williams, cea mai valoroasa candidata la ultimul titlu de Grand Slam al anului. Discutia a pornit de la lupta pentru locul 1 WTA care se da între americanca si Angelique Kerber din Germania, Simona având numai cuvinte de lauda despre actualul lider mondial.

"Serena e singura jucatoare de la care am avut ce învata. Lucrurile pe care le admir la ea sunt motivatia, spiritul de lupta si agresivitatea", a declarat Simona Halep, citata de site-ul tennisworldusa.org, potrivit Mediafax.

Sportiva antrenata de Darren Cahill a oferit un alt exemplu de fair-play, complimentând-o si pe Angelique Kerber, chiar daca nemtoaica a eliminat-o sâmbata în semifinale la Cincinnati, scor 3-6, 4-6.

"Serena e cea mai buna din lume, dar În acelasi timp cred ca Angelique merita si ea sa fie pe locul 1, pentru ca a câstigat un turneu de Grand Slam si continua sa adune multe victorii." a mai spus Halep

Kerber s-a apropiat la doar 190 de puncte de Williams în ierarhia WTA, dar Halep nu a dorit sa faca o predictie despre ceea ce se va întâmpla dupa US Open.

"Pentru mine ar fi ciudat ca Serena sa piarda locul 1, pentru ca e acolo de o vesnicie. Dar Kerber munceste mult si e o jucatoare puternica. Are o sansa buna, dar vom vedea ce va fi." a încheiat sportiva din România

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.