Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep e în stare de ȘOC: Antrenorul a încetat colaborarea cu ea înainte de US Open

Simona Halep of Romania reacts after winning her women's semi-final match against Andrea Petkovic of Germany at the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris

Simona Halep e în stare de șoc chiar înainte de US Open, unde e a doua favorită a turneului. După o serie de antrenori schimbaţi, Simona Halep a dat senzaţia că se înţelege foarte bine cu australianul Daren Cahill, dar se va despărţi şi de acesta.

De data aceasta nu este vina nimănui, ci a sponsorului tehnic Adidas, cel care îl are sub contract pe Cahill. "Din păcate, Player Development Program nu va continua după 31 decembrie 2015. A fost o plăcere să lucrez cu atâţia jucători talentaţi şi dedicaţi în ultimii şapte ani, prin PDP", a scris Cahill, pe Twitter.

Simona Halep colaborează cu australianul Darren Cahill, din lunamartie, prin intermediul Adidas, şi din cauza acestei măsuri nu va mai putea beneficia de serviciile australianului. Singura posibilitatea de a continua alăpturi de el ar fi ca Simona să îl angajaze antrenor cu normă întreagă şi să-i suporte salariul, care nu este deloc mic, şi face ca această variantă să fie destul de improbabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.