Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep este TERMINATĂ: Anunțul care o face praf pe campioana româncă

simona halep fed cup

Simona Halep are parte de un start de sezon foarte slab, în care a pierdut 5 dintre cele 8 meciuri disputate, daca punem la socoteala si partidele din Fed Cup. Jurnalistii de latennis.com o compara pe românca de 24 de ani cu Vera Zvonareva, o jucatoare ajunsa pe locul 412 WTA.

"Simona a devenit favorita tuturor când a ajuns în finala din 2014 de la Roland Garros, pierzând în fata Mariei Sharapova, dar a devenit acum o versiune a Verai Zvonareva. Halep a avut probleme cu accidentarile, dar nu a reusit sa joace cel mai bun tenis al ei în cele mai importantante momente, de când pretentiile au crescut", a fost caracterizarea facuta Simonei.

Citește și: Daciana Sarbu, nevasta lui Ponta, dezvaluiri despre barbatul cu care a facut dragoste prima data!

Zvonareva (31 de ani) a jucat doua finale de Grand Slam, în 2010 (Wimbledon si US Open) si a fost locul 2 WTA, în octombrie 2010. În acest moment, reprezentanta Rusiei a picat pâna pe locul 412 WTA.

La Doha, Halep a fost eliminata pentru a treia oara la rând în acest an înca de la primul meci disputat într-un turneu. La fel se întâmplase la Australian Open si la Dubai. Înfrângerea cu Elena Vesnina a fost a patra consecutiva a Simonei în circuitul WTA, românca fiind învinsa si în semifinalele de la Sydney, în fata Svetlanei Kuznetsova.

Citește și: Sora unui fotbalist a pozat goală / FOTO 18+

Din 2012 nu s-a mai întâmplat ca Halep (numarul 4 mondial) sa treaca printr-o perioada atât de slaba. Atunci, românca a pierdut la Bruxelles, Roland Garros, Hertogenbosch si Wimbledon, la ultimele trei turnee înca din primul tur. Situatia era, însa, diferita fata de cea din prezent. Constanteanca ocupa doar locul 42 în lume si era înca departe de explozia care a transformat-o în una dintre cele mai importante jucatoare din circuit, scrie bzi.ro

Citește și: Lucrul pe care femeile nu-l acceptă niciodată la un bărbat când e vorba despre sex

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.