Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep și-a aflat programul la Turneul Campioanelor: Adversară de COȘMAR în primul meci

Simona Halep

Simona Halep şi-a aflat adversarele de la Turneul Campioanelor, dar şi ordinea meciurilor pe care le va juca la Singapore. Românca face parte din Grupa Roşie şi le va avea ca adversare pe Elina Svitolina, Caroline Wozniacki şi Caroline Garcia.

Citește și: Afacerea care a ÎNCINS spiritele în PSD! Cât a câștigat Marius Pieleanu de pe urma sondajelor Avangarde

Liderul mondial va debuta luni, de la ora 14:30 împotriva Carolinei Garcia, ultima adversară din circuit, cea care a învins-o pe Halep în finala de la Beijing. Următorul meci va avea loc miercuri, iar în cazul în care va câştiga, evoluează împotriva învingătoarei din duelul Elina Svitolina şi Caroline Wozniacki. Ultimul meci al Simonei în grupă va avea loc vineri, conform fanatik.ro.

Citește și: Telekom pregătește o MEGA-TRANZACȚIE! Ce VINDE gigantul în telecomunicații

Din „Grupa Albă” fac parte: Garbine Muguruza (Spania, 2), Karolina Pliskova (Cehia, 3), Venus Williams (SUA, 5), Jelena Ostapenko (Letonia, 7). Simona Halep a fost prima care a ajuns la Singapore, încă de duminică, 15 octombrie, în speranţa că va reuşi să se acomodeze cât mai bine la diferenţa de fus orar, de cinci ore. Românca a efectuat antrenamente în fiecare zi, alături de Darren Cahill, şi a părut foarte relaxată în perspectiva startului competiţiei. ”A fost mai greu decât un meci de tenis să merg în pantofii ăştia. Sunt bucuroasă să revin, mă simt ca acasă aici. Le mulţumesc fanilor pentru atmosfera pe care am avut-o la fiecare meci aici. Regula mea este să îmi cumpăr un cadou de fiecare dat când câştig un meci, sper să îmi cumpăr cât mai multe. Mă relaxează să fac shopping, mă simt mereu bine când fac asta”, a spus Simona Halep la ceremonia tragerii la sorţi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.