Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep i-a uimit pe americani: Ce a dezvăluit înainte de US Open

simona halep bucuresti

Simona Halep a susprins pe toată lumea înaintea ultimului turneu de Mare Şlem al anului. Românca a făcut dezvăluiri din viaţa personală care au amuzat pe toată lumea. "Dorm cate 10 ore ca un bebelus, am atipit si pe canapea! Am si o echipa plictisitoare". Halep i-a facut sa rada pe americani inainte de US Open.

Halep recunoaste: doarme si 10 ore pe noapte, mai ales inaintea celor mai importante meciuri. "Esti o persoana nocturna sau una matinala? De niciun fel. Dorm...cam mult! Dorm ca un bebelus! Nu-mi place sa dorm ziua", a spus Halep.

In America, Halep isi intrerupe des antrenamentele din cauza ploii. Pauzele fortate o plictisesc la culme. "Fac glume cu cei din echipa mea, nu ascult muzica. Am insa un staff plictisitor! Cateodata adorm pe canapea, in vestiar", a mai spus ea.

Simona Halep, locul 5 WTA, a fost desemnată cap de serie numărul 5 la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, iar Irina-Camela Begu, locul 22 WTA, este favorită 21, a anunţat, marţi, site-ul oficial al competiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.