Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep își toarnă cenușă în cap după umilința din Singapore: Declarații după meciul cu Kerber

simona halep bucuresti

Simona Halep a pierdut al doilea meci al Turneului Campioanelor de la Singapore. Românca a fost învinsă în două seturi de nemțoaica Angelique Kerber, 6-4. 6-2. Pentru a se califica în careul de ași al competiției, Simona trebuie să o bată în ultimul meci pe slovaca Dominika Cibulkova sau să profite de jocul rezultatelor. La finalul meciului cu Kerber, Halep și-a recunoscut toate greșelile.

Citește și: De ce a refuzat Valonia acordul CETA

"Am avut oportunitati sa castig primul set, am revenit, insa nu am reusit sa inchid punctele importante. Angelique este foarte puternica, are picioare incredibile. A meritat sa castige, sunt de acord cu asta, iar acum trebuie sa merg mai departe. Am facut multe greseli cu forehandul. A fost doar o zi slaba, nimic altceva. Angie este o jucatoare foarte buna, cu o pregatire fizica incredibila. Cheia meciului a fost jocul meu sub nivelul obisnuit cu dreapta.

Citește și: DOLIU în lumea fotbalului: Un fost campion mondial a încetat din viaţă / VIDEO

Nu mai aveam nimic de pierdut la acele doua mingi de meci, de aceea am lovit in felul acela. Am facut un meci bun astazi, insa am gresit exact in momentul in care ar fi trebuit sa inchid schimburile. Voi incerca sa lupt si sa joc mai bine decat astazi in meciul cu Dominika Cibulkova. Fata de meciul cu Angie, simt ca pot sa inchid punctul. Trebuie doar sa nu imi pierd concentrarea", a spus Halep la finalul partidei.

Citeşte şi: Decizie radicală a Gabrielei Firea: Primăria va demola o sculptură extrem de controversată / FOTO

Aceasta a vorbit și despre meciul cu Dominika Cibulkova. "Am o nouă şansă de a mă califica în semifinale, abia aştept să mai joc un meci, să dau totul, să joc mai bine decât am făcut-o şi să lupt. Acesta e scopul meu aici, să joc şi să câştig fiecare meci", a mai spus Halep.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.