Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, prima reacţie după retragerea Serenei Williams din Turneul Campioanelor: 'Am scăpat'

simona halep bucuresti

Simona Halep a reacţionat după ce Serena Williams a anunţat că va lipsi de la Turneul Campioanelor de la Singapore. Românca a plecat în Asia şi speră la un parcurs bun la acest turneu, dorind sa repete performanta din 2014, cand a jucat finala. Aceasta a declarat ca absenta Serenei Williams inseamna o sansa in plus pentru fiecare dintre celelalte jucatoare, dar ca va fi o lupta acerba pentru trofeu.

Citeşte şi: SCANDAL între Alina Gorghiu și Clotilde Armand, la B1 TV: 'Vi se pare că am uitat ce aţi făcut?'

Turneul Campioanelor de la Singapore se va desfasura în perioada 23-30 octombrie. "Sper sa fie mai bine decat anul trecut si sa fie la fel ca in primul an, dar va fi foarte greu. Fiecare jucatoare este la un nivel foarte inalt, acolo e cel mai inalt nivel din tenis. Ma simt OK, ma simt pregatita, sper sa fac treaba buna si sa dau tot ce pot. Toate jucatoarele sunt foarte bune, bineinteles ca daca Serena nu este, am scapat de o jucatoare foarte buna, dar tot e un turneu foarte puternic si fiecare meci va fi foarte dificil. Nu conteaza cu cine joc. Trebuie sa joc bine pentru a trece de grupe. Indiferent care va fi adversara, trebuie sa castig meciurile.

Citeşte şi: Reacția OFICIALĂ a PNL la platforma propusă de Dacian Cioloș

Am mai fost o data nominalizata pentru sportivul anului si nu am castigat. In 2014, cand am avut rezultate foarte bune. Nu stiu daca voi merita anul acesta, dar sunt sportive care au luat medalii de aur anul acesta si cred ca ele ar merita mai mult", a zis Halep, conform sport.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.