Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, primele impresii după antrenamentul cu Agassi și Graf

simona halep

Simona Halep a recunoscut într-un interviu acordat site-ului www.bnpparibasopen.com, ca antrenamentele cu Andre Agas si Steffi Graf au fost extrem de utile si ca a învatat multe de la cei doi.

A fost pentru prima data când Halep s-a întâlnit cu cei doi iar specialistii spun ca asta ar putea fi cheia revenirii româncei. Opinia acestora se bazeaza pe un exemplu recent: Angelique Kerber, locul 2 WTA, a câstigat primul ei titlu de Grand Slam dupa ce s-a antrenat cu Steffi Graf.

"A fost o experienta extraordinara. Este foarte important pentru un jucator sa-i întâlneasca pe fostii mari campioni. Ei au trait deja astfel de emotii si mi-au explicat exact cum trebuie sa trec peste toate aceste emotii. Am învatat multe de la ei si vreau sa le multumesc pentru asta." a spus Halep pentru www.bnpparibasopen.com, potrivit Mediafax.

Simona Halep are de aparat 1390 de puncte la Indian Wells, dupa ce în 2015 a câstigat acest turneu. Cu toate ca poate iesi din top 10 WTA, Halep spune ca nu are niciun fel de emotii înaintea startului competitiei.

"Nu simt niciun fel de presiune. Cel mai important este ca sunt sanatoasa, iar atunci când sunt sanatoasa, sunt fericita. Am avut doua luni mai grele, decembrie si ianuarie, când nu m-am putut antrena asa cum mi-am dorit."

Simona Halep este a 5-a favorita a turneului american. Titlul de anul trecut de la Indian Wells este cel mai importanat din cariera româncei, dar în aceast an a avut parte si de o tragere la sorti dificila: e pe aceeasi parte de tablou cu surorile Williams.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.