Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep revine! Decizie-surpriză a jucătoarei de tenis

halep

Simona Halep (3 WTA) a luat marţi o decizie importantă, hotărând să îşi apere titlul de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), turneu de categorie Premier programat în perioada 15-20 februarie. Potrivit prosport.ro, jurnaliştii de la TVR Cluj susţin că sportiva a fost consultată de medici în această săptămână, având acordul acestora de a juca la Dubai.

Nu este clar dacă Simona va participa şi la Doha (21-27 februarie), competiţie Premier 5 pe care şi-o fixase în programul pentru 2016. Halep ar fi solicitat atât sfatul unui specialist ortoped, cât şi a unui orl-ist, ambii prezentându-i un diagnostic pozitiv pentru inflamaţia de la gleznă, respectiv problema respiratorie.

Hotărârea constănţencei vine după ce îşi anunţase iniţial absenţa de la meciul de Fed Cup cu Cehia, disputat pe 6-7 februarie în sferturile Grupei Mondiale, dar şi de la turneele care urmau în calendar, spunând că trebuie să se opereze urgent de deviaţie de sept. Era pusă sub semnul întrebării şi prezenţa Simonei la turneul de la Indian Wells, Premier Mandatory desfăşurat în luna martie, la care are un alt titlu de apărat, dar acum se ia în discuţie posibilitatea ca jucătoarea să forţeze cu probleme fizice până în iulie, atunci când sportivele din WTA au o vacanţă de o lună şi jumătate.

Vezi şi: Simona Halep e pierdut locul al doilea în clasamentul WTA

Vezi şi: Talentul ascuns al Simonei Halep: Ce poate face Simona cu mingea de tenis / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.