Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep rupe tăcerea. Ce anunţ face campioana?

simona halep

Simona Halep face destăinuiri incendiare la final de sezon. A doua jucătoare a lumii a făcut dezvăluiri în premieră în presa străină.

Citeşte şi: OFICIAL. De ce a fost condamnat medicul lui Adrian Năstase? Motivarea instanţei

Cu trei turnee câștigate în acest an, Shenzhen, Dubai şi Indian Wells, Simona s-a declarat extrem de mulțumită de parcursul ei, deși a clacat la Roland Garros și Wimbledon. "Bineinteles, Indian Wells a fost cel mai mare titlu pentru mine. De asemenea, am jucat foarte bine in vară. Am jucat prima oară sferturi si semifinale la US Open si am jucat doua finale înainte de asta. Chiar dacă am pierdut devreme la Roland Garros şi Wimbledon, sunt fericită cu sezonul pe care l-am avut. M-am simtit mai relaxată şi mai încrezatoare. Am inceput sa ma bucur cu adevarat de fiecare meci", a spus Simona Halep.

Citeşte şi: Stelian Tănase face noi dezvăluiri: De ce a demisionat Gabriel Oprea?

Sportiva din Constanța crede că anul 2015 a fost chiar mai bun decât precedentul, deși atunci a câștigat mai multe turnee. "În ţară, toată lumea imi spune că trebuie să câştig toate meciurile, dar nu sunt robot. Sunt un om normal si o jucătoare normala. Ştiu că românii vor să câştig fiecare meci şi e ok - voi face totul pentru a câştiga. 2014 a fost un an bun pentru mine, dar cred ca acesta a fost si mai bun. Datorita sezonului trecut am invăţat multe. Am invăţat să joc fără presiune când imi apăr un titlu şi am invăţat că, dacă sunt relaxată si ma bucur de meci, mă ajută să mă concentrez mai bine şi pot cîştiga meciurile mai grele. Anul trecut am jucat bine, dar anul ăsta am avut multe imbunatăţiri în jocul meu si in viata personala", a mai spus Simona Halep.

Citeşte şi: Teoria conspiraţiei din 'clubul groazei': 'Pompierii nu au autorizat nimic. Doar s-au uitat'

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.