Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, scor de MAIDAN la Toronto: Și-a UMILIT adversara, pe Barbora Strycova

Inquam Photos / George Călin
Inquam Simona Halep

Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat ușor în sferturile de finală ale turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2.434.389 dolari, după ce a dispus de Barbora Strycova (Cehia), cu 6-1, 6-0. În următoarea fază a turneului Rogers Cup o va întâlni pe Caroline Garcia (23 de ani, locul 21 WTA).

"Ieri am facut un meci bun cu Rybarikova si am prins multa incredere. Astazi am vrut sa fiu mai agresiva, sa domin meciul. Am facut tot ce am putut si m-am descurcat destul de bine. Sunt bucuroasa ca am ajuns sferturile de finala", a spus Simona dupa meci.

Citește și: Dragoș Pătraru și Starea Nație pleacă de la Digi24! Cu ce altă televiziune a încheiat contract

Halep (25 ani), a doua favorită a competiției și deținătoarea titlului la Rogers Cup (anul trecut, la Montreal), a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a câștiga meciul cu Strycova (31 ani, 26 WTA).

Meciul a fost practic fără istoric, românca cedând un singur ghem, în primul set, și salvând două mingi de break. Strycova a reușit 2 ași, dar a făcut și 5 duble greșeli, având 6 winners și 18 erori neforțate. Halep a comis două duble greșeli, a avut 9 lovituri direct câștigătoare și a făcut 17 erori neforțate.

Citește și: Anunț incendiar făcut de Volkswagen: Ce sumă uriașă oferă șoferilor care doresc să-și schimbe mașina

Simona conduce cu 4-1 în meciurile directe cu Strycova, pe care a mai învins-o anul acesta, la Stuttgart, cu 6-2, 6-3, în optimi.

Halep și-a asigurat un cec de 58.185 dolari și 190 de puncte WTA, iar în sferturi va juca împotriva franțuzoaicei Caroline Garcia (23 ani, 21 WTA), care a dispus în optimi de Catherine Bellis (SUA), cu 6-4, 6-2. Simona a câștigat singurul duel direct cu franțuzoaica, anul trecut, în optimi la Sydney, cu 6-4, 2-6, 6-1. Garcia a trecut în primul tur de Sorana Cîrstea, cu 6-2, 6-7 (4), 6-4.

Citește și: Televiziunile ar trebui să se cutremure! Ce lovitură le pregătește Facebook

În 2016 la Rogers Cup (turneu găzduit atunci de Montreal), Halep a învins-o în finală pe americanca Madison Keys, cu 7-6 (2), 6-3, iar în 2015 (ediție desfășurată la Toronto) a abandonat în finala cu Belinda Bencic, la scorul de 7-6 (5), 6-7 (4), 3-0 pentru elvețiancă. În 2013, Sorana Cîrstea a fost învinsă în ultimul act de Serena Williams, cu 6-2, 6-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.