Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep spune ADEVĂRUL despre Ion Ţiriac: Ce-i face MILIARDARUL, de față cu toată lumea

www.looktv.ro
Ion Țiriac Simona Halep

Simona Halep s-a decis să spună adevărul despre relaţia pe care o are cu magnatul Ion Ţiriac, dar şi ce i-a oferit acesta de-a lungul carierei. Halep a declarat, într-un interviu acordat revistei americane Forbes, că omul de afaceri Ion Ţiriac o ajută cu sfaturi, dar niciodată nu i-a oferit bani. „Unii spun că îmi dă bani. Nu, nu mi-a dat niciodată bani”, a spus ea.

Citeşte şi: Carmen Iohannis a lipsit de la Ziua Națională: Ce mesaj transmite soţia preşedintelui

Întrebată cât de mult o susţine milardarul şi fostul tenismen Ion Ţiriac, Halep a răspuns: „Suntem doar prieteni, el mă ajută cu sfaturi, vorbeşte cu mine şi avem întotdeauna discuţii bune despre tenis. Vine uneori la antrenamentel mele. Mă sfătuieşte să fiu mai agresivă, să am o atitudine mai agresivă pe teren. Nu îmi este uşor pentru că nu sunt aşa, dar încerc să progresez. El îmi spune că am totul pentru a câştiga un Grand Slam, trebuie doar să cred în asta. Este bine să am o asemenea persoană importantă în viaţa mea şi în cariera mea”, a continuat sportiva.

Citeşte şi: Scandal imens la Chişinău: Maia Sandu, conflict deschis cu cei din Guvern

Halep a vorbit şi despre colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill şi despre îmbunătăţirile pe care acesta le-a adus jocului ei, agresivitatea, lovitura de dreapta şi serviciul. „Sunt mai agresivă, dar nu într-un mod nebunesc, mai mult într-unul inteligent, pentru că nu pot să stau tot timpul aproape de linia de fund a terenului. Cred că mi-am îmbunătăţit jocul, lovitura de dreapta este mai puternică. Lucrăm la fiecare lovitură şi cred că tot jocul meu este mai bun acum. Mi-a spus să scurtez aruncarea mingii la serviciu şi asta m-a ajutat”, a afirmat ea.

Citește și: Europa loveşte într-un OLIGARH rus, cel mai bun prieten al lui Putin

Jucătoarea română consideră că anul 2016 a fost unul bun pentru ea, iar în viitor, obiectivul ei este câştigarea unui Grand Slam. „Pot să spun că acest an a fost bun pentru mine, din toate punctele de vedere. Primul şi cel mai important este jocul, pentru că l-am îmbuntăţit. Anul viitor, obiectivul meu este să-l îmbunătăţesc mai mult, să fiu mai puternică, mai încrezătoare, să pot juca toate meciurile cu un nivel bun al tensiului. Bineînţeles că nu pot câştiga toate meicurile, dar vreau să îmi fac jocul. Şi dacă pierd, să fie meritul adversarei. Visul meu este să câştig un Grand Slam, dra nu ştiu dacă o să se întâmple la anul sau într-un viitor mai îndepărtat. Dar lucrez pentru asta”, a mai spus Halep.

Citește și: 9 CIUDĂȚENII prin care corpul uman se APĂRĂ

Simona Halep afirmă că este bucuroasă de popularitatea pe care o are în România. „Este extraordinar şi este frumos să ai un asemenea sentiment când mergi acasă, toată lumea te susţine. Bineînţeles, sunt şi unii care spun lucruri rele, dar este normal şi le iau în mod pozitiv, pentru că nu toate lumea poate să mă placă, aşa că e ok. Este frumos că inspir copii, acesta este cel mai important lucru şi mai mulţi oameni joacă acum tenis, chiar şi pentru distracţie”, a declarat ea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.