Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep va fi ȘOCATĂ! CUTREMUR în tenis: S-au aflat numele a doi jucători implicați într-un BLAT

blat

E cutremur în tenisul mondial! Ceea ce Simona Halep nu credea că există, acum va afla, oficial, că sunt blaturi în tenis. Meciul dintre ucraineanul Alexandr Dolgopolov (63 ATP) și brazilianul Thiago Monteiro (114 ATP), de la turneul de Winston-Salem, competiție care se desfășoară în această săptămână, a fost pus sub investigație de Tennis Integrity Unit, organizația care se ocupă de investigarea meciurilor suspecte din tenis.

Favorit clar la startul meciului, Dolgopolov (28 de ani) a pierdut meciul în fața mai tânărului său adversar cu 3-6, 3-6, scrie gsp.ro.

Citește și: Știați? Cât câștigă un model de videochat în România, la un program normal de 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână

Odată cu startul meciului, casele de pariuri online au scos meciul din ofertă după ce cota ucraineanului continua să crească.

Suspiciunile Tennis Integrity Unit au fost declanșate de modalitatea în care Dolgopolov și-a pierdut serviciile în meci.

Citește și: O fostă vedetă a Antenei 1 face declarații șocante! Ce job ar fi dispusă să încerce

" TIU a fost informată de modul de pariere în timpul meciului dintre Alexandr Dolgopolov și Thiago Monteiro de la turneul ATP din Winston-Salem, din SUA, de duminică.

Ca și în cazul altor alerte primite, TIU va analiza și va lua o decizie corespunzătoare pe baza tuturor informațiilor pe care le avea la dispoziție, ca urmare a înțelegerilor pe care le are cu operatorii de pariuri sportive", a declarat un oficial al TIU.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu aruncă bomba! Care va fi soarta pensiilor speciale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.