Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, victorie dramatică în meciul cu Andrea Petkovici

halep

Simona Halep a obținut o victorie dramatică în meciul de Fed Cup cu Andrea Petkovici! Simona Halep s-a impus cu scorul de 6-4, 6-7, 6-4. Acum, scorul la general între România și Germania în Grupa Mondială este de 1-1, după ce Angelique Kerber a învins-o, în primul meci al zilei, pe Irina Begu.

Mâine, se joacă Halep - Kerber, Begu - Petkovici și Dulgheru/Niculescu - Beck/Goerges.

CITEȘTE ȘI: Noi IMAGINI INCENDIARE cu profesoara de geografie din Iași care face videochat / VIDEO

"Inima mea e mare rău, că am câştigat astăzi. Mulţumesc tuturor pentru că aţi venit şi m-aţi susţinut aşa de bine şi de mult, că am avut nevoie! A fost un meci dificil, mai ales că am căzut. Nu prea cad în teren, dar astăzi cred că am căzut şi de emoţii. Mă bucur foarte mult că am câştigat acest meci şi sper mâine să fie şi mai bine. Este greu de spus că mi-am revenit. O să-mi iau câteva ore pentru recuprare, am nevoie de masaj. Marian, trebuie să fii gata! Talpa mea este un pic cu dureri, dar e normal, a fost o căzătură, mai mult o sperietură şi sper să fiu bine pentru mâine. De fapt sigur voi fi şi sigur voi juca", a spus Halep, la interviul de pe teren.

Referindu-se la meciul de duminică, Halep a spus că ştie cum să joace împotriva germanei Angelique Kerber: "Va fi un meci foarte dificil, este o jucătoare bună, a câştigat un Grand Slam anul acesta (n.r. - Australian Open), are încredere. Am jucat de multe ori contra ei, ştiu cum ar trebui să joc. E stângace, nu vine mingea uşor, dar va trebui să lupt ca şi astăzi şi să câştig. Indiferent cum voi juca trebuie doar să câştig".

Citește și: O celebră vedetă s-a filmat goală și a pus clipul pe net: Ce a vrut să demonstreze / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.