Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep vorbeşte după umilinţa de la Dubai: 'Am jucat bine'

simona halep fed cup

Simona Halep a fost eliminata de la Dubai, turneu pe care l-a castigat anul trecut, inca din optimi. Romanca a pierdut cu 6-7, 2-6 duelul cu sarboaica Ana Ivanovic, motiv pentru care va pica incepand de lunea viitoare pe locul 4 al clasamentului WTA.

Simona Halep a pierdut sansa de a-si apara trofeul cucerit anul trecut la Dubai, dar si locul 3 WTA, dupa ce a pierdut meciul cu Ana Ivanovic, disputat ieri (6-7, 2-6). Jucatoarea in varsta de 24 de ani pare sa nu se regaseasca dupa un inceput de an dezamagitor, cu eliminari premature la turneele la care a participat, dar si cu o infrangere suferita in duelul de FedCup Romania - Cehia. Simona a vorbit intr-o conferinta de presa la Dubai dupa eliminarea suferita in fata Anei Ivanovic, aceasta spunand ca, totusi, se simte bine din punct de vedere fizic.

"Cred ca am jucat bine. Am fost agresiva, dar ea a jucat si mai bine... A revenit incredibil in meci. Eu am servit solid si am returnat bine, asa ca mi-e necaz ca am pierdut. Totusi, ma simt OK, inclusiv din punct de vedere fizic. Nu mai am niciun fel de durere si asta e cel mai important, sa fiu sanatoasa. E greu dupa o astfel de infrangere, dar asta simte oricare alta jucatoare. Este normal, acestea sunt conditiile pe care trebuie sa le accepti", a declarat sportiva, care va pica pe locul 4 mondial incepand de luni, spune sport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.