Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicatele poliţiştilor, APEL către Guvern după zvonul modificării Legii pensiilor speciale: 'Îi ROG să nu facă aşa'

ZiareLive.ro
Dumitru Coarnă

Preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarnă, lansează un apel către Guvern după ce în presă s-a vehiculat informaţia potrivit căreia se pregăteşte o Ordonanţă de Urgenţă prin care să se modifice unele prevederi din Legea pensiilor speciale.

"Se merge pe logica dacă nu ne-au majorat salariile, să ne taie pensiile. Informaţiile mele spun că se lucrează asiduu la un proiect OUG care va fi adoptat în şedinţa de săptămâna viitoare. Cheamă Parlamentul din vacanţă, altfel nu pot da OUG. Vor modifica elemente ale pensiilor militare: vârsta şi cuantumul bănesc. Sper să nu faca aşa. Îi rog să nu facă aşa. Nu au majorat salarii, dar taie pensii. Îi mai rog să ne consulte, să discutam. Doamna Vasilescu nu vrea să discute cu noi efectiv deloc", a declarat Dumitru Coarnă pentru România TV.

Sindicalistul susţine că dacă zvonurile se vor adeveri, iar Ordonanţa va fi adoptată, le recomandă militarilor să-şi depună urgent dosarele de pensionare.

"Recomand celor care îndeplinesc condiţiile ca până pe 31 să depună dosare cu solicitare de deschidere dosar pensie cu 31 iulie. Repet: pentru că aşa vin informaţiile. Dacă nu vor să discute, eu am încercat să comunic, dar nu. Mă simt obligat de oameni, că au muncit.", a mai spus Coarnă.

Citeşte şi: Tudor Chirilă se implică în SCANDALUL manualelor: 'ABSURDUL a devenit normalitate' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.