Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Singurul candidat din istoria României care își asumă programul electoral sub semnătură

florentin gust

Într-o scrisoare deschisă, candidatul Partidului Social Românesc la primăria Craiova, Florentin Gust declară, pe proprie răspundere, că își pune mandatul la dispoziția cetățenilor dacă în termen de 3 ani nu își va implementa proiectele cuprinse în programul electoral în proporție de minim 50%.

“Subsemnatul, Florentin Gust, candidat la funcția de Primar al Municipiului Craiova, pozițianumărul 7 pe buletinul de vot, declar pe propria răspundere și sub sancțiunea art. 326 dinCodul penal cu modificările și completările ulterioare, că îmi pun mandatul la dispoziția cetățenilor dacă în termen de 3 aninu va exista un stadiu de implementare a proiectelor din programul meu electoral în proporție de minimum 50%.Totodată, îmi asum și susținerea publică de rapoarte semestriale privind transpunerea promisiunilor electorale în fapte!

Menționez că dezamăgirea față de clasa politică, modul în care am fost crescut, experința pe care am dobândit-o sunt cele care mă motivează să fiu un altfel de politician!Aşa să mă ajute Dumnezeu!”, se arată în declarația pe proprie răspundere semnată de Gust.

“Astăzi, doar patru din zece craioveni vin la vot şi ei decid ce se întâmplă cu oraşul tău. Nu abandona lupta, nu suntem toţi la fel! Suntem şi în politică oameni care vrem şi putem, cu sprijinul dumneavoastră, să schimbăm starea aceasta, suntemşi în politică oameni care luptăm din interiorul sistemului să scoatem neghina din grâu.

Oraşul Craiova poate fi adus în topul oraşelor dezvoltate din România, dar pentruacestlucru, trebuiesănedorimmaimult, trebuiesănunemaimulţumimdoarcuborduri, floricelesaucu un asfaltprost făcut.

Nutrebuiesămulţumeştiprimaruluipentrucăţi-a făcutparcare, ţi-a asfaltatstrada, este datoria lui, iaracestelucruri le-a realizatdinbaniitai !Dacălucrărilesunt de proastăcalitate, este dreptultăusă te revolţi!

Eu am 37 de anişinuvoirenunţa la luptă, indiferentcâtepiediciorsa-mi punăgrupurile de interese dinjurulPrimăriei!”, se arată în mesajul care însoțește declarația de răspundere a candidatului partidului lui Mircea Geoană.

Florentin Gust a reușit această lună să treacă de Camera Deputaților unul dintre cele mai importante proiecte ale sale, cel care prevede înființarea unei creșe la 15.000 de locuitori. De asemenea, deputatul PSRO a câștigat încrederea multor craioveni cu proiectul “Autostrada Oltenia”. Mii de oameni au ieșit în stradă în ultimele luni, la inițiativa sa, pentru a cere autorităților locale și centrale demararea demersurilor pentru construcția autostrăzii care ar aduce investitori și locuri de muncă în Craiova.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.