Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Singurul supravieţuitor din 'Goodbye to Gravity', prima reacţie online după incendiul din Colectiv

F. P.
andrei galut

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, dă semne că începe să îşi revină după rănile grave suferite în incendiul de la Colectiv, începând să aibă activitate pe pagină personală de Facebook.

Andrei Găluţ, singurul supravieţuitor din formaţia Goodbye to Gravity după tragedia din clubul Colectiv, a schimbat fotografiile de profil şi coperta de pe Facebook, sâmbătă noapte.

În una dintre poze apar membrii formaţiei, iar în cealaltă apare Andrei alături de o tânăra, fotografiată cu spatele, care, cel mai probabil, este iubita lui, care a decedat la câteva zile după incendiul din 30 octombrie 2016, potrivit stirileprotv.ro.

Andrei Găluţ a fost transferat la câteva zile după incendiu în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda, unde a fost supus mai multor intervenţii. Apropiaţii spun că starea de sănătate a lui Andrei se îmbunătăţeşte.

Pe 30 octombrie 2015, trupa Goodbye to Gravity, îşi lansa în clubul Colectiv albumul "Mantras of War". Patru din cei cinci membri ai trupei - Alex Pascu (bas), Vlad Telea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) şi Bogdan Enache (tobe) - au murit după dezastru, Andrei Găluţ (voce) fiind singurul supravieţuitor.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.