Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sir Alex Ferguson: 'United a ridicat moralul orașului Manchester'

www.agerpres.ro
Alex Ferguson

Sir Alex Ferguson, legendarul antrenor al lui Manchester United, consideră că succesul înregistrat de echipa engleză în finala Europa League, miercuri seara, la Stockholm, în fața formației olandeze Ajax Amsterdam (2-0), a ridicat moralul orașului Manchester, după atentatul sinucigaș soldat cu 22 de morți și 75 de răniți.

"Manchester este un oraș muncitoresc, la fel ca Glasgow, în care trăiesc persoane extraordinare. Oamenii de aici au trecut prin momente dificile în trecut, dar s-au regăsit pentru că au o etică a clasei muncitoare și pentru că există o mare unitate în acest oraș", a spus Sir Alex, care pregătit-o pe United în perioada 1986-2013 și care și-a început cariera profesională pe șantierele navale din Glasgow, conform Agerpres.

Citește și: Rică Răducanu, în pericol: Fostul mare portar a ajuns, de urgenţă, la spital

"Cred că United a adus mândrie orașului, iar acesta este chiar sensul acestei victorii. Suntem cu toții mândri de ei, este o frumoasă reușită", a conchis scoțianul, câștigătorul a două trofee ale Ligii Campionilor cu Manchester United.

Gruparea de pe Old Trafford, pregătită în prezent de portughezul Jose Mourinho, a învins-o pe Ajax Amsterdam grație golurilor lui Paul Pogba și Henrih Mhitarian, un succes sinonim cu accederea în grupele viitoarei ediții ale Ligii Campionilor.

Victoria a redat surâsul unui oraș îndoliat de atentatul sinucigaș produs într-o mare sală de concerte. Cele două cluburi din Manchester, United și City, au anunțat totodată o donație de un milion de lire sterline (1,15 milioane de euro) către un fond de ajutoare a victimelor atentatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.