Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIVE Situația justiției și a democrației din România, discutată în Parlamentul European. Dezbatere

parlamentul european

Comisia pentru Libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (LIBE) din cadrul Parlamentului European organizează miercuri o dezbatere cu tema Democraţie şi justiţie în România”.

Declaraţie DURĂ a unui lider european: 'Cheltuiţi banii pe alcool şi femei, iar apoi cereţi ajutor!'

Dezbaterea este organizată în urma deciziei adoptate în plenul Parlamentului European pe 2 februarie 2017, informează un comunicat al serviciului de presă al legislativului.

Decizia a fost luată în timpul dezbaterii din plenul Parlamentului European privind situația justiției și a democrației din România, în contextul adoptării ordonanței de urgență 13/2017.

La dezbatere participă ministrul Justiției, Tudorel Toader, Liviu Avram, redactor-șef adjunct – Adevărul, Victor Alistar, Transparency International, Gabriel Liiceanu, profesor la Universitatea din Bucureşti și Attila Biro, jurnalist de investigații.

În dezbaterea organizată în plenul Parlamentului European privind starea democrației și a statului de drept în România s-a făcut un apel la guvernul de la București să își reevalueze poziția și să renunțe la modificările aduse prin ordonanță de urgență Codurilor penale, prin vocea prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans. Ulterior, în urma unor masive proteste de stradă care au adus în stradă milioane de români în zile succesive, executivul a abrogat ordonanța cu pricina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.