Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație abracadabrantă: Dragnea, ATAC de PMP că România rămâne o 'ţară fără buget'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sorin Grindeanu Liviu Dragnea

Deputatul Eugen Tomac, preşedinte executiv al PMP, declară că Guvernul demonstrează "lipsă de viziune şi foarte mult amatorism", afirmând că după aproape o lună de zile de la instalarea noului Executiv România rămâne o "ţară fără buget, neguvernată". Reacția liderului PMP vine după ce Sorin Grindeanu a anunţat că proiectul bugetului pentru 2017 va fi adoptat de Guvern abia după şedinţa CSAT. Preşedintele Klaus Iohannis a convocat o reuniune de urgenţă pentru marţi, 31 ianuarie, la ora 12:30.

"Deşi în campania electorală Liviu Dragnea a pozat într-un adevărat geniu al finanţelor stârnind invidia chiar şi a celor mai performanţi specialişti în macroeconomie, astăzi, după aproape o lună de zile de la instalarea guvernului, România este o ţară fără buget. Adică o ţară neguvernată. Guvernul s-a încurcat în calcule, demonstrând doar lipsă de viziune şi foarte mult amatorism", a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Liviu Dragnea, o NOUĂ reacție privind ORDONANȚELE: Mie oricum mi se pot face dosare


Liderul PMP adaugă că "efectele acestui exerciţiu de incompetenţă le vor resimţi tot românii, mai ales electoratul care a votat PSD şi care nu va putea beneficia de majorările de pensii şi salarii promise în programul de guvernare". 

"Liviu, românii au nevoie de autostrăzi şi de o infrastructură dezvoltată, au nevoie de şcoli, grădiniţe şi o curriculă adaptata la cerinţele pieţei muncii, au nevoie de spitale la standarde europene şi de noi locuri de muncă. Ştiu, tu ai fost şi rămâi doar un biet specialist în lovituri de stat", a mai afirmat Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.