Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație foarte proastă pentru Halep. OUT de la Turneul Campioanelor!

halep suparare abandon

Inceputul de an dezastruos se traduce prin pierderea contactului cu primele opt jucatoare din lume care au dreptul sa joace, in toamna, la Turneul Campioanelor.

Simona Halep a avut rezultate slabe la cele mai importante turnee, iar „sfertul” obtinut saptamana trecuta la Indian Wells este doar o palida consolara fata de titlul obtinut in urma cu un an. Colac peste pupaza, pentru romanca urmeaza Miami, un alt turneu la care are de aparat multe puncte, dupa ce in 2015 atingea faza semifinalelor.

Daca azi s-ar disputa Turneul Campioanelor, numele Simonei Halep l-am regasi pe tabloul cu cele opt jucatoare inscrise in concurs. Asta fiindca Simona a ajuns pe pozitia 36 in clasamentul WTA Race, ierarhie stabilita exclusiv pe baza rezultatelor inregistrate in 2016. Cele 412 puncte adunate de ea anul acesta sunt doar jumatate din cate puncte (852) are noua senzatie a tenisului, elvetianca Belinda Bencici, aflata pe 8 in WTA Race. In aceeasi situatie cu Halep se regasesc alte trei mari jucatoare: Petra Kvitova, Venus Williams si Garbine Muguruza.

La polul opus o regasim pe Angelique Kerber (locul 1), urmata in clasament de Serena Williams, Victoria Azarenka, Agnieszka Radwanska, Carla Suarez Navarro, Roberta Vinci si Johanna Konta.

Debut lejer la Miami

Pentru Simona Halep, turneul de la Miami incepe direct cu turul 2, acolo unde va da peste invingatoarea din meciul Kateryna Bondarenko -i Daria Kasatkina. Abia dupa aceasta partida incepe greul, cand in calea Simonei ar putea aparea jucatoare ca Samantha Stosur (turul 3), Lucie Safarova („optimi”), Agnieszka Radwanska („sferturi”) sau Serena Williams (semifinale).

Azarenka i-a aratat cum poate fi invinsa Serena

„Vika e o jucatoare de alt calibru”, a comentat presa din SUA pe marginea esecului inregistrat de Serena Williams in finala de la Indian Wells, 4-6, 4-6 cu Azarenka. In „sferturi”, Serena trecuse la pas de Simona Halep, insa confruntarea cu fostul numarul 1 WTA (Azarenka are 19 titluri in palmares!) a fost de un cu totul alt nivel.

De remarcat ca Serena Williams nu a mai cucerit un turneu de opt luni, ea pierzand in semifinale la US Open, in septembrie, si anul acesta in finala de la Australian Open, in fata nemtoaicei Angelique Kerber.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.