Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situaţie ciudată în Parlament, cu un ministru UNPR - DOCUMENT

comisie parlament

Miniştrii din Guvernul Ponta sunt oameni ocupaţi. Atât de ocupaţi încât uită să mai dea prin Parlament, chiar şi atunci când este vorba despre susţinerea propriilor proiecte legislative.

Un asemenea caz este relatat de senatorul Cristian Bodea, chestor al Senatului. Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, este aşteptat de luni de zile la Comisia Juridică a Senatului.

"Comisia Juridica, 21 aprilie 2015. Pe Ordinea de zi a Comisiei este, pentru a XXX-a oara, un proiect de lege propus de deputatul Eugen Nicolicea. Termen de aviz: 15.12.2014. L-am dat in 21.04.2015? Nu! L-am mai amanat o saptamana. De ce? Pentru ca initiatorul, ministru pentru Relatia cu Parlamentul, nu avut timp sa ajunga pe la Parlament. Adica pe la locul lui de munca. De 4 (patru) luni... Cu toate acestea, membrii PSD din comisie au propus sa mai amanam, sa mai asteptam omul, ca e foarte ocupat. Cu ce, nu imi e clar... Om milos fiind, le-am dat o mana de ajutor si am propus sa amanam dezbaterea proiectului pana cand va cadea Guvernul Ponta. Poate asa dl Nicolicea va reusi sa ajunga si pe la Parlament... Nici cu asta nu au fost de acord cei de la PSD. Si chiar nu inteleg de ce...", scrie Bodea pe Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.