Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situaţie fără precedent peste Prut: Preşedintele Timofti anunţă că e gata să moară

moldova parlament

Situaţie fără precedent peste Prut. După ce preşedintele Nicolae Timofti a respins miercuri candidatura oligarhului Vlad Plahotniuc la postul de prim ministru, ar putea fi suspendat de deputați, spun unii actori politici. Timofti ar fi anunțat că "este gata să moară" înainte de a lăsa țara pe mâna hoților, a anunțat Ion Sturza.

O ședință specială a Parlamentului Republicii Moldova ar putea avea loc joi care precizează că scopul acestei întruniri nu este deocamdată cunoscut. Atât politicianul Renato Usatîi, cât și Ion Sturza - omul de afaceri desemnat de președintele moldovean pentru funcția de premier în urm cu doup săptămâni, au menționat miercuri în cadrul unei emisiuni de la TV7 că joi ar putea fi inițiată procedura de impeachment al președintelui Nicolae Timofti.

Citeşte şi: A fost alertă cu bombă în Parlament

Timofti, ar fi declarat că deși situația în țară ar putea să degradeze, el nu va permite „hoților să captureze țara”. Cel puțin asta afirmă Ion Sturza într-un mesaj pe contul său de Facebook. În mesaj, Sturza menționează că Timofti ar fi rostit această replică la o întâlnire informală cu conducerea organelor de forță.â

Citeşte şi: Sorin Roşca Stănescu, acuzaţii incendiare la sosirea la DNA

"Testimoniu pentru „impeachmentul” președintelui Timofti! (din istoria recentă). La o întâlnire informală cu conducerea organelor de forță cineva a raportat că situația este foarte tensionată, poate să degradeze, menționând că ar fi mai bine să se facă un compromis.

Replica Președintelui a fost pe măsură: „Sunt gata să mor, dar nu voi permite hoților să captureze țara!”… Domnilor parlamentari (în mod special Mihai Ghimpu și Corina Fusu (ex-deputat), puteți să folosiți această afirmație ca argument pentru a-l demite pe Președinte. Ar fi „european și unionist” ! Vă doresc o zi pașnică și plină de înțelepciune!", a scris Sturza pe Facebook conform celor de la RealitateaTV.

Vezi şi: Vizită interesantă la DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.