Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția unei super-vedete din muzică s-a împușcat mortal

lumanare doliu

Lana Meisner, soția lui Randy Meisner, membru fondator al grupului rock Eagles, s-a omorât duminică, la Los Angeles, în timp ce umbla cu o armă de foc și un glonț a fost tras accidental, informează poliția preluată luni de AFP.

În aceeași zi, Lana Meisner (63 de ani) chemase poliția, reclamând acte de violență domestică, dar se pare că incidentul se încheiase. Nu se cunosc prea bine amănunte despre evenimentele dinaintea tragediei, însă autoritățile au fost categorice: moartea femeii a fost accidentală.

Citește și: Imaginile anului în presa din România! Cum a putut să apară Dana Grecu la Antena 3: Interzis minorilor

"Đuminică, în jurul orei 17:30, ofițerii care patrulau în partea de nord" a metropolei californiene "au intervenit la apelul unei femei care cerea ajutor, se pare, față de un bărbat probabil beat", se arată în comunicatul poliției.

Ei au plecat după ce au luat o declarație pentru violență domestică. Polițiștii au primit ulterior, spre 19h00, un apel de urgență pentru o împușcătură. "Au găsit-o pe dna Meisner împușcată. Femeia a fost declarată moartă la fața locului de personalul de pe ambulanță", adaugă comunicatul.

Citește și: Fenomen îngrijorător în România: Bătrânii de peste 65 de ani sunt, pentru prima dată, mai mulți decât tinerii până în 14 ani

"După o anchetă completă" desfășurată de detectivi și de poliția medico-legală, moartea dnei Meisner a fost considerată accidentală, arată poliția din Los Angeles. Polițiștii afirmă că Lana Meisner "a manipulat o pușcă dintr-un dulap și, în timp ce o scotea din cutia ei, un alt obiect din cutie a alunecat și a atins trăgaciul. Glonțul a ieșit și a rănit-o mortal pe dna Meisner", se arată în comunicat.

Randy Meisner, basist de 69 de ani, coautor și interpret al piesei grupului Eagles "Take it in to the Limit", a cooperat cu poliția, adaugă comunicatul.

Citește și: ALERTĂ Țântarii care transmit virusul Zika au fost identificați și în România

Incidentul intervine la două luni după decesul în urma unei boli a lui Glenn Frey, chitarist și unul dintre fondatorii Eagles, grup cunoscut la nivel mondial pentru piesa "Hotel California". Formația condusă de Don Henley, cântăreț și baterist, și de Glenn Frey, chitarist, a dominat clasamentele americane în anii 1970 cu hituri ca "Take It Easy", "One of These Nights" și "Hotel California".

Grupul a vândut peste 29 de milioane de albume din "Their Greatest Hits" (1971-1975)" în Statele Unite, al doilea cel mai vândut album după "Thriller" al lui Michael Jackson, potrivit asociației profesioniștilor din industria discografică americană, încheie AFP.

Citește și: Primul ministru din Guvernul lui Dacian Cioloș care dă semne că vrea în politică / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.