Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția unui fost deputat PSD, ATAC DUR după interviul lui Kovesi: ‘PENIBIL’

bzb.ro
Florina Maior

Soția fostului șef al revoluționarilor brașoveni, Dorin Lazăr Maior, Florina, a lansat acuzaţii dure la adresa şefei DNA, duminică, într-o intervenţie prin telefon la România TV. Soţia fostului deputat susţine că înregistrările în care apare Laura Codruţa Koveşi sunt reale, iar interviul recent dat de procurorul şef este "penibil şi o pune într-o ipostază jenantă".

"Am fost o ţinta a doamnei Kovesi, dar am fost o tinta si o victima colaterala, pentru ca tinta principala a fost sotul meu. (...)Mi se par foarte apropiate declaratiile doamnei Kovesi cu Revolutia. Adica 2 minciuni. Interviul doamnei de azi e penibil si o pune intr-o ipostaza jenanta. (...) Cat de mizera a fost institutia si cat de murdar au fost construite dosarele. Ne face sa ne dam seama ca ne-am lasat condusi de niste oameni care nu isi au locul si rostul in aceste institutii. Aceasta inregistrare e mai mult decat reala", a declarat Florina Maior.

Citeşte şi: Andronic, dezvăluiri despre MIZELE interviului dat de Kovesi.'Sunt dispus să facem testul poligraf, SĂ VEDEM CINE MINTE'

Procurorul șef al DNA Laura Codruța Kovesi a vorbit duminică, într-un interviu pentru ziare.com, despre scandalul controversat care o vizează. Amintim că ea ar fi fost înregistrată în timp ce i-ar fi cerut unui subordonat să ajungă la „premier” cu ancheta pe care o efectua, adică la Sorin Grindeanu.

"Nu sunt autentice, sunt prelucrate. Sunt pasaje dintr-o discuție pe care am avut-o în cadrul unei ședințe de lucru desfășurate în interiorul DNA. Ceea ce s-a prezentat la TV sunt pasaje prelucrate. Sunt anumite afirmații pe care nu le-am făcut. (...) Acea ședință a fost una de lucru, operativă, în care s-a discutat situația dosarelor aflate pe rolul unei secții a DNA. Nu s-au discutat chestiuni publice, ci anchetele și dosarele aflate în lucru. (...) Ceea ce s-a prezentat la TV sunt pasaje prelucrate. Sunt anumite afirmații pe care nu le-am făcut", a declarat procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Citeşte şi: Cristoiu, ANALIZĂ dură: CRITICI la adresa lui Iohannis, cuvinte GRELE pentru Kovesi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.