Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția unui senator celebru dezvăluie calvarul pe care îl are în căsnicie: Ne înjurăm

senat

Viața de soție de senator celebru nu e deloc ușoară cum ar crede multe femei din România! O spune soția celui mai cunoscut ales român, Ilie Năstase. Brigitte Sfăt a mărturisit că de ziua ei şi-a cumpărat singură flori. De asemenea, ea a detaliat şi felul în care relaţionează ea cu Ilie Năstase, dar şi faptul că mulţi rămân uluiţi dacă aud frânturi din conversaţiile lor.

"Eu nu cred că vârsta ne defineşte, există femei care arată foarte bine şi la 40 de ani. Vreau să ajung să aratăt ca Mihaela Rădulescu la vârsta ei. Acum am 39 de ani.

Nu am petrecut cu mare fast, pentru m-am săturat să-mi cumpăr prietenii. Şi anul asta am făcut o petrecere mai restrânsă, cu prietenii apropiaţi. Mi-am dat seama că am foarte puţini prieteni adevăraţi.

Citește și: O jucătoare de top povestește teroarea în care a trăit lângă Serena Williams: A zambit la mine precum un criminal in serie

De ziua mea mi-am cumpărat singură două buchete mari de flori. Am fost supărată ca Ilie nu m-a sunat la 12 noaptea de ziua mea.

Eu cu Ilie avem o relaţie de şase ani pentru că eu i-am făcut jocul. El are foarte mult umor, şi noi avem un altfel de a comunica. Ne mai înjurăm în glumă, cine ne aude, ne întreabă dacă suntem în divorţ, dar de fapt noi aşa comunicăm. Ilie e mai nonconformist şi am învăţat să-i accept felul de a fi," a spus Brigitte Năstase, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Citește și: O elevă, bătută și dezbrăcată, pe stradă, de 3 fete / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.