Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOC în Formula 1: Soacra lui Bernie Ecclestone a fost răpită şi se cere o sumă colosală pe capul ei

Bernie Ecclestone

Soacra conducătorului Formulei 1, Bernie Ecclestone, a fost răpită în orașul brazilian Sao Paulo, iar răpitorii cer o răscumpărare de 120 de milioane de reali, echivalentul a 36,5 milioane de dolari, a anunțat revista Veja, citată de Reuters. Aparecida Schunck Flosi Palmeira, mama soției lui Ecclestone, Fabiana Flosi, a fost răpită vineri noapte, au anunțat Veja și alte canale media, fără să ofere ale amănunte. Poliția locală nu a putut fi contactată pentru a confirma aceste informații.

Citeşte şi: Miliardarul Ioan Niculae a dat o țeapă de 284 de milioane de lei: Cine e VICTIMA

Britanicul Ecclestone, în vârstă de 85 de ani, are, împreună cu familia sa, o avere estimată de revista Forbes la 3,1 miliarde de dolari și este unul dintre cei mai puternici oameni din lumea sportului. El s-a căsătorit cu Flosi în 2012, la trei ani după ce a întâlnit-o cu ocazia Marelui Premiu al Braziliei. Pentru a se căsători cu tânăra braziliancă, Ecclestone a divorțat de soția sa de atunci, fostul modelul croat Slavica Radic, cu care era căsătorit de 25 de ani. Ecclestone și actuala lui soție locuiesc în Anglia. Răpirile erau frecvente în Brazilia acum un deceniu, câteva persoane căzându-le victimă zilnic, răpitorii cerând uneori sume de doar câteva sute de dolari.

Citeşte şi: Prima mare companie care părăsește Marea Britanie după Brexit

Aceste infracțiuni au devenit mult mai rare în urma măsurilor luate de poliție, ce au inclus înființarea unei divizii speciale menite să lupte împotriva răpirilor. Brazilia, care se confruntă cu cea mai gravă criză economică a sa din ultimii aproape 100 de ani, va fi gazda Jocurilor Olimpice 2016, la Rio de Janeiro, între 5 și 21 august, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.