Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoc în Liga I: Steaua i l-a 'furat' lui Dinamo pe portughezul Artur Jorge Marques Amorim

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali Inquam Photos

Fundașul central Artur Jorge Marques Amorim, 22 de ani, anunțat inițial că ar veni în Ștefan cel Mare, a fost deturnat de patronul Stelei, Gigi Becali. Becali e interesat de un fundaș central, mai ales că acesta e un post deficitar la Steaua. Bălașa s-a accidentat cu Astra Giurgiu, scor 1-1, prilej ca Becali să se implice în deturnarea lui Artur Jorge!

Cu o oră înainte de a ajunge la Steaua, Artur Jorge era foarte aproape să semneze cu Dinamo! Portughezii susțineau că fundașul de 1.86 înălțime se afla în drum spre București pentru a se alătura lotului condus de Cosmin Contra. "Jucătorul e împrumutat în Belgia, acum suntem în discuții cu el, sperăm să reușim să-l aducem", a spus Nicolae Dică la conferința de presă din această seară, de la Lisabona, conform gsp.ro.

Tânărul apărător e crescut de Braga, iar în perioada 2014-2015 a fost împrumutat la Vilaverdense și Freamunde. În sezonul trecut a evoluat pentru Braga în 20 de partide în campionat, iar apoi, în iulie 2017, a fost împrumutat la Mouscron, echipă pregătită de Mircea Rednic, însă a plecat rapid de acolo. Întrebat ce părere are despre transferul jucătorului care a trecut și pe la Mouscron, Mircea Rednic a vorbit despre jucător: "A stat puțin la noi, dar nu a rămas pentru că aveam deja patru sau cinci jucători pe postul lui. Din câte l-am văzut la antrenamente este foarte bun, are pasă lungă foarte bună, e inteligent, vorbește mult, comunică în joc".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.