Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOC în Statele Unite: Poliţia e în alertă după ce Sinead O’Connor a ameninţat cu sinuciderea

Sinead O'Connor

Poliţia din Chicago a demarat căutările, după ce cântăreaţa iralandeză Sinead O’Connor a ameninţat că se sinucide. Pe 24 iunie, la ora locală 3:30, un membru al familiei, care a vrut să-şi păstreze anonimatul, a anunţat poliţia că Sinead a ameninţat că se aruncă de pe un pod din Chicago.

Citeşte şi: Victor Ponta a dat cărţile pe faţă: Fostul premier s-a decis să spună tot

Pe 24 iunie, la ora locală 3:30, un membru al familiei cântăreţei din Irlanda, care a vrut să-şi păstreze anonimatul, a anunţat poliţia că Sinead a ameninţat că se aruncă de pe un pod din Chicago, relatează nme.com. Poliţia din Chicago nu a declarat-o pe Sinead O'Connor "persoană dispărută" până în acest moment. Totuşi, ofiţerii au fost instruiţi să o găsească pe cântăreaţă.

Citeşte şi: Barack Obama, prima reacție la Brexit: Ce anunță președintele SUA

Incidentul vine la o lună după ce poliţia din Chicago a demarat căutările, când Sinead a dispărut la periferia oraşului Chicago. Cântăreaţa a fost găsită la 32 de ore de la dispariţie. La momentul respectiv, cântăreaţa de origine irlandeză a plecat într-o dimineaţă cu bicicleta din localitatea Wilmette, situată la periferia nordică a oraşului Chicago. În noiembrie 2015, Sinead O'Connor a postat un mesaj prin care anunţa că a luat o supradoză de droguri din cauza "cruzimii" familiei sale. Sinead O'Connor a devenit un star de amploare globală în 1990, cu hitul "Nothing Compares 2 U", compus de artistul american Prince, decedat în aprilie. O'Connor a înregistrat 10 albume muzicale solo. În anul 2012, Sinead O'Connor a suferit o cădere nervoasă şi a anulat un turneu internaţional de concerte, anunţă mediafax.

Citește și: Gigi Becali o să TURBEZE: Fiica sa, goală la mare / FOTO HOT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.