Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOCANT Cum au executat talibanii un tânăr de doar 20 de ani din Afganistan: E imposibil de crezut

talibani

Credeaţi că Statul Islamic are cei mai cruzi călăi? Ei bine, nu! Talibanii au executat un tânăr din Afganistan în cel mai crunt mod posibil.

Citește și: IMAGINI INCREDIBIL de ȘOCANTE: Femei filmate în timp ce-și fac nevoile în magazin

Talibanii au inceput sa copieze tehnicile crude de executie ale jihadistilor din ISIS. Un taliban a scos ochii unui barbat, l-a jupuit si apoi l-a arunca de pe o stanca. Incidentul a avut loc in orasul Ghor, din Afganistan, iar victima, un muncitor pe nume Fazl Ahmad, avea 20 de ani, conform Daily Mail. Talibanii ar fi acuzat o ruda din familia tanarului de uciderea fostului comandant al talibanilor, anul trecut, in decembrie.

Citește și: VIDEO Cea mai tâmpită nuntă din lume: Peste 5.000 de oameni au participat, dar rămâi interzis când afli cine au fost mirii

Ca pedeapasa, au ales sa il tortureze si sa il omoare pe Ahmad, pe care l-au luat cu forta din casa si i-au scos ochii, apoi au continuat sa il tortureze ingrozitor. Cei din apropiere au declarat ca au fost martori la niste scene cumplite, cand tanarul tipa in timp ce era jupuit de viu, apoi talibanii l-au aruncat de pe stanca, de la o inaltime de 3 metri. Intre timp, SUA a luat decizia de a-si extinde trupele in Afganistan in lupta impotriva talibanilor, decizie luadata de cei din Afganistan, care spera ca fortele locale vor invinge in fata talibanilor, cu ajutorul americanilor, conform ProTV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.