Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Social democrații din Mehedinți susțin Guvernul Grindeanu și pe Liviu Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
grindeanu dragnea Inquam Photos

Primarii social-democraţi din judeţ şi membrii Comitetului Executiv Judeţean al PSD Mehedinţi susţin guvernul condus de Sorin Grindeanu şi pe Liviu Dragnea, aceştia cerând şi excluderea din formaţiune a primarului Iaşului, Mihai Chirica, a declarat, joi, pentru AGERPRES, liderul organizaţiei, Aladin Georgescu. 

Potrivit sursei citate, încrederea în Guvern şi în preşedintele PSD a fost exprimată în cadrul unei şedinţe a Comitetului Executiv Judeţean, ocazie cu care a fost condamnată, printre altele, atitudinea primarului Iaşiului, Mihai Chirica şi s-a luat hotărârea să se propună centrului excluderea acestuia din partid.

Vești BUNE pentru antreprenori: Guvernul va finanța 10 mii de afaceri noi în acest an


"Nu putem tolera atacurile din interior al unor persoane interesate să prejudicieze imaginea PSD. Guvernul, rezultat în urma alegerilor parlamentare, trebuie lăsat să aplice Programul de guvernare cu care milioane de români s-au solidarizat", a afirmat Aladin Georgescu. 

El a mai arătat că "reprezentanţii social-democraţilor au votat în acest sens o rezoluţie de susţinere a Guvernului condus de Sorin Grindeanu şi o alta de susţinere a preşedintelui Liviu Dragnea, garantul realizării Programului de Guvernare la care subscriu milioane de români".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.