Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Social-democraţii SE REVOLTĂ după susţinerea afişată de Iohannis pentru Tudose: 'Tudose joacă în filmul lui Iohannis...'

Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis Mihai Tudose

Social-democraţii se revoltă după ce preşedintele Klaus Iohannis a afişat o susţinere faţă de premierul Mihai Tudose în scandalul din PSD. Deputatul PSD, Liviu Pleşoianu, susţine pe pagina sa de Facebook că  e deranjat de faptul că prim-ministrul a discutat cu Iohannis despre planurile sale, înainte de a discuta în cadrul partidului. Fapt ce l-a făcut să afirme tranşant: "Tudose joacă în filmul lui Iohannis". Cât despre declaraţiile şefului statului vizavi de miniştrii care au probleme în justiţie, Pleşoianu a lansat un atac dur: "Măi, DEZASTRU NAȚIONAL, prezumția de nevinovăție e în CONSTITUȚIA ROMÂNIEI".

Citeşte şi: Iohannis a făcut ANUNŢUL zilei: 'Dacă e nevoie de remaniere, remaniere să fie'

"Să analizăm afirmațiile lui Iohannis de acum câteva minute:

1. "M-aţi întrebat de remaniere. Cred că premierul e de bună credinţă şi doreşte o echipă performantă."

Alături de odele pe care propaganda Noii Securități i le aduce BRUSC lui TUDOSE, ce ai spus acum e DOVADA cea mai clară că Tudose joacă în filmul tău!

2. "Înţeleg că domnia sa va face un test total astazi, putin mai tarziu."

DA, va face testul total asupra căruia ați convenit! Dacă nu s-a putut să-i păcăliți pe români la alegeri, le furați acum VOTUL! Misiunea pe care i-ați trasat-o lui TUDOSE e simplă: fie dă jos "PENALII" și transformă PSD în USR 2, în "Partidul MEU", fie își dă demisia și încerci tu iar să-ți pui "Guvernul TĂU"! E limpede pentru orice om cu minte în cap!

În acest moment, important e să nu devină PSD "Partidul TĂU"! O spun răspicat!

3. "Eu am discutat cu premierul şi mi-a prezentat opţiunile domniei sale, dar aceste lucruri nu le voi anunţa eu. E treaba altora."

E minunat că a discutat premierul PSD cu tine înainte să discute cu PSD. Lucrurile, sper, sunt clare acum pentru toată lumea! Tudose e omul tău în PSD!

4. "Dacă și acest Guvern ar cădea, atunci cu siguranță ar trebui să îmi pun întrebarea la modul extrem de serios dacă PSD mai are capacitatea să guverneze. Deocamdată nu suntem în această situație."

EXACT ce spuneam: devine PSD "Partidul MEU" dacă cedează la mizeria cu "PENALII" sau încerci tu iarăși să confecționezi "Guvernul MEU", cum ai mai făcut-o speculând ORIBIL o tragedie!

Repet pentru persoanele raționale din CEx: ESENȚIAL e la acest moment să nu devină PSD "Partidul MEU"! Nu picați în CAPCANA lui Iohannis!

5. "În ceea ce privește persoanele cu probleme penale, aceste persoane nu au ce căuta în funcțiile statului. În politică nu există prezumția de nevinovăție așa cum există în justiție."

Măi, DEZASTRU NAȚIONAL, prezumția de nevinovăție e în CONSTITUȚIA ROMÂNIEI", la respectarea căreia cică ar trebui să VEGHEZI tu! Ești o RUȘINE pentru această țară și pentru acest popor!

Constituția României, Art. 23, (11): Până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătoreşti de condamnare, persoana este considerată nevinovată.", a scris Liviu Pleşoianu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi:  Iohannis, mesaj DUR după acuzaţiile privind blocarea negocierilor pe BREXIT: 'Este o PROSTIE...' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.