Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Socialiștii europeni anunță sprijin TOTAL pentru Dragnea și PSD

EurActiv.com
sergei stanishev

Partidul Socialiștilor Europeni (PES) s-a reunit zilele acestea, la Praga, în cadrul celui mai important Consiliu al partidului din acest an, lansând programul ”Salvarea Europei”. Aici, liderii PES au reiterat sprijinul pentru PSD și Președintele Liviu Dragnea și, totodată, au respins cu fermitate atacurile lansate recent de Alina Gorghiu.

Trump rupe decenii de practici diplomatice: Liderul Kazahstanului, lăudat de președintele SUA

"Partidul Socialiștilor Europeni își reiterează sprijinul pentru PSD în perspectiva viitoarelor alegeri. Suntem siguri că împreună cu un guvern social democrat în România putem să lucrăm pentru a construi un viitor mai bun pentru români și europeni. De aceea, liderii social democrați din Europa își pun toată încrederea că Liviu Dragnea și PSD vor forma guvernul la scurt timp după alegeri", a declarat președintele PES, Sergei Stanishev.

Consiliul PES a remarcat activitatea organizației PES Activists România și a decis nominalizarea eurodeputatului social-democrat Victor Negrescu drept unul dintre liderii care vor conduce rețeaua europeană de militanți a PES pentru pregătirea procesului de alegere a candidatului stângii pentru șefia Comisiei Europene la următoarele alegeri europarlamentare.

Atac ARMAT în Finlanda: Trei morți. Autoritățile au deschis un centru de criză

”Partidul Social Democrat este un partid respectat la nivel european, iar președintele Liviu Dragnea este apreciat pentru fermitatea cu care apără interesele României. Toată familia social democrată europeană este alături de noi, iar declarațiile Alinei Gorghiu ilustrează doar disperarea că pe dreapta eșichierului politic nu există același sprijin.

Sunt mândru că organizația PES Activists România a fost remarcată și apreciată pentru activitatea sa, iar Partidul Social Democrat pentru sprijinul oferit mișcării europene de stânga. Mă bucur că munca depusă de organizația noastră, o echipă solidă și foarte dedicată, este recunoscută la nivel european și țin să le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru eforturile depuse”, a declarat europarlamentarul Victor Negrescu, Preşedinte PES Activists România.

 

Scopul Consiliului din acest an a fost lansarea programului ”Salvarea Europei”, care se concentrează pe viitorul UE în contextul provocărilor de azi, cu un accent special pe Pactul pentru Tineri, din cadrul campaniei #ActForYouth, care luptă pentru îmbunătățirea condiției copiilor și tinerilor de pe întreg teritoriul Europei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.