Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sociolog: Propunerile lui Dragnea sunt manele politice

Liviu Dragnea are trei propuneri de reformare a PSD: președinții Consiliilor Județene să nu mai fie și şi şefi de filiale PSD, șeful CJ să își piardă, prin lege, și calitatea de ordonator de credite, iar atribuțiile executive să fie preluate de un administrator public și mandatele aleşilor locali să fie limitate. „

Sociologul Alin Teodorescu a analizat propunerile de reformare a PSD lansate de Liviu Dragnea. Acesta l-a catalogat pe viceprim-ministru ca fiind un „producător de proiecte fantasmagorice”.

Cele trei propuneri ale domnului Dragnea sunt manele politice, ca să mă exprim politicos. Nu au o bază de consultare în interiorul partidului, sunt provenite din aceeași sursă din care au provenit și sloganurile de campanie de anul acesta. Nu vin din interiorul partidului.

Nu mai e președinte CJ, acum e viceprim-ministru și vrea să ia din mâinile președintelui CJ atributul de a fi principal ordonator de credite.Domnul Dragnea, ca de obicei, înțelege parțial ce i se spune sau ce citește. Aceste trei propuneri vor cădea în desuetudine în curând.”, a explicat sociologul Alin Teodorescu la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.