Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoferul unei autoutilitare a murit într-un accident rutier pe DN65, la Valea Mare

www.radiotimisoara.ro
poliție accident

Un bărbat de 39 de ani, din oraşul Potcoava, a murit în urma unui accident rutier produs duminică în localitatea Valea Mare, pe DN65 Piteşti - Slatina, între o autoutilitară şi un automobil, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu pentru AGERPRES.

Citeşte şi: Prima REACŢIE din PSD după acuzaţiile lui Ponta. 'Ce face Ponta e o TURNĂTORIE...'

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la ISU cu o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Olt. 

La sosirea pompierilor şi a echipelor medicale, şoferul autoutilitarei a fost găsit încarcerat, fără semne vitale. În autoturism se aflau un bărbat şi o femeie, care nu prezentau urme vizibile de traumă şi care au refuzat transportul la spital, ei fiind asistaţi medical la locul intervenţiei, a precizat reprezentantul ISU.

Citeşte şi: Raport DUR al BNR. Previziunile de ULTIM MOMENT despre creditele ipotecare și cele de consum

Poliţiştii efectuează cercetări în cauză şi au stabilit, după primele verificări, că în condiţii de carosabil umed, şoferul autoutilitarei a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat pe contrasens. 

"Din primele verificări efectuate de poliţişti se pare că un bărbat de 39 de ani, din Potcoava, în timp ce conducea autoutilitara, în condiţii de carosabil umed, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare şi ar fi pătruns pe sens opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din Scorniceşti. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu. 

Traficul în zonă a fost restricţionat pe o singur bandă, timp de o oră, pentru intervenţia echipelor medicale şi cercetări la faţa locului.

Citeşte şi: PNL dă o nouă LOVITURĂ Guvernului: Sesizare la Avocatul Poporului pentru contestarea OUG privind Pilonul II de pensii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.