Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SOMAȚIE pentru Klaus Iohannis: 'Este necesar să clarifice lucrurile'

AP
iohannis

Preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, a declarat miercuri că şeful statului Klaus Iohannis are obligaţia că clarifice informaţiile apărute în presă privind apartenenţa sa la un think-tank finanţat de George Soros, Consiliul European pentru Relaţii Externe.

"Am avut cu toţii în presă informaţii, încă neclare, cu privire la apartenenţa preşedintelui României, Klaus Iohannis, la Consiliul European pentru Relaţii Externe, un organism, un think-tank finanţat de George Soros. (...) Credem că este absolut necesar ca preşedintele României, Klaus Iohannis, să lămurească aceste aspecte. Este datoria preşedintelui României să fie foarte clar şi să lămurească această apartenenţă, pentru că, din punctul nostru de vedere, ar fi o incompatibilitate cu interesele României şi ale poporului român", a susţinut Bogdan Diaconu, într-o conferinţă de presă.

Citește și: Ana Maria Pătru a fost ARESTATĂ pentru 30 de zile

El spune că şeful statului are această datorie "faţă de electoratul care l-a votat, faţă de poporul român al cărui preşedinte este", anunță Agerpres.

În aceeaşi conferinţă de presă, Diaconu a salutat decizia de miercuri a Curţii de Apel Bucureşti referitoare la retragerea Ordinului 'Steaua României' al lui Laszlo Tokes. "Iată că astăzi s-a făcut dreptate şi justiţia a dat hotărâre irevocabilă că Laszlo Tokes nu poate beneficia de o decoraţie înaltă a statului român", a susţinut preşedintele PRU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.