Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJ - DEZASTRU pentru PSD într-un mare oraș

Conform celui mai recent sondaj de opinie, PNL câştigă detaşat alegerile locale din 5 iunie în Municipiul Ploieşti, în timp ce PSD se clasează pe un dezastruos loc 4 în competiţia pentru fotoliul de primar.

Astfel, candidatul PNL, Adrian Dobre, se află pe prima poziţie în cursa pentru funcția de primar al Municipiului Ploieşti, cu o intenţie de vot de 35.1%. Locul al doilea este ocupat de Graţiela Gavrilescu (ALDE), care are 20,6% intenţie de vot. Pe locul al treilea se situează candidatul independent (ex-PSD) Daniel Savu, cu 15.3% intenţie de vot. Candidatul PSD, Cristian Ganea, este pe locul 4, cu o intenţie de vot de doar 11.8%.

PNL se găseşte în topul clasamentului şi în competiţia pentru Consiliul Local Ploieşti, înregistrând o intenţie de vot de 40,5%. Urmează PSD, cu 24,7%, şi ALDE, cu 16,4%.

Sondajul a fost realizat de Novel Research în perioada 21-25 mai 2016, pe un eşantion reprezentativ pentru populaţia în vârstă de peste 18 ani din Municipiul Ploieşti. Au fost intervievate 801 persoane, interviurile fiind realizate pe bază de chestionar standardizat, CAPI. Eroarea sondajului este de +/-3,4%.

content-imagecontent-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.