Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sondaj dezastruos pentru PSD: Dragnea şi Tudose s-au prăbuşit

sondaj

Sociologul Mirel Palada prezintă date din cel mai nou sondaj realizat de Sociopol. Potrivit acestuia, PSD este afectat de luptele interne, iar Liviu Dragnea şi Mihai Tudose s-au prăbuşit în topul încrederii.

Vezi şi: Daniel Morar ar putea fi audiat în Parlament. Fostul şef DNA, conflict cu SRI în 2009

"PSD începe să contabilizeze prea vizibilele tensiuni interne din jurul luptei pentru putere. Liderii PSD nu s-au erodat atît de mult la începutul anului, cînd zeci de mii de tefelei le cereau pielea pe băț, cît s-au erodat în urma celor două crize guvernamentale, cînd conducerea de partid n-a fost de acord cu apariția unui nucleu autonom de putere la Palatul Victoria. Din aceste lupte n-a ieșit nimeni cîștigat. Liviu Dragnea și-a erodat din nou capitalul de încredere pe care îl acumulase în momentele de victorie, bunăoară anul trecut, cînd PSD a cîștigat alegerile de manieră mai mult decît convingătoare, și s-a întors înapoi la 15%. Premierii PSD au pornit cu stîngul în mandatul lor. În loc să beneficieze de o lună de miere, cum au beneficiat alți premieri anteriori, Tăriceanu, Boc, Ponta, ei din contră au avut parte de o lună de fiere. Drept pentru care nici unul din ei n-a scos capul cine știe ce la nivel de încredere, iar Tudose acum este din nou sub 20%", scrie Mirel Palada pe Facebook.

Sociologul mai dezvăluie că "PSD scade pentru prima dată după mult timp sub 50% în opțiunile de vot, într-un context de participare din ce în ce mai scăzută la vot". "Cuvîntul cheie pentru toate aceste semne? Dezamăgire. Și nici n-a început încă iarna...", mai scrie Palada.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.