Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJ - O răsturnare majoră de situație, cu 2 săptămâni înainte de turul I

sondaj

Conform unui sondaj IRES, în ultima perioadă au avut loc schimbări majore pe piața politică, în opțiunile electoratului. Influențați, probabil, de evenimentele politice la zi, mulți români și-au schimbat opțiunea de vot în ultima lună.

Conform sondajului IRES, 36% dintre românii care ştiu cu cine vor vota la alegerile prezidenţiale şi-au schimbat opţiunea în ultima lună, informează Digi 24.

Mai mult, 12% dintre românii care știau la începutul campaniei cu cine votează și-au schimbat opțiunea de vot doar în ultima săptămână. Este greu de spus în favoarea sau în defavoarea cui, pentru că principalii candidați la prezidențiale, Victor Ponta și Klaus Iohannis, au avut probleme majore de la începutul campaniei.

Victor Ponta trece prin două scandaluri de amploare: ofițerul acoperit și războiul din interiorul PSD. La rândul său, Klaus Iohannis a comis o serie de gafe majore și are încă două probleme: procesul cu ANI și cele 6 case de la Sibiu.

Cifra zilei a fost furnizată de IRES, pe baza unui sondaj realizat telefonic, în perioada 15-16 octombrie. Au răspuns 1080 de persoane, iar marja de eroare este de 3%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.