Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJ ȘOC în Capitală: cine comandă lupta anti corupție în România/DOCUMENT

O cercetare sociologică realizată de Facultatea de Sociologie din cadrul SNSPA are rezultate surprinzătoare. Cercetarea realizată pentru populația instituționalizată din București arată că cetățenii Capitalei consideră că lupta anti corupție din România este dirijată de forțe din afara țării.

Conform cercetării celor de la SNSPA, 59% dintre bucureșteni consideră că lupta împotriva corupției este dirijată din alte țări și nu vine din interior. Cu toate acestea, doar 47% consideră că lupta împotriva corupției este dirijată prin intermediul ambasadelor străine la București.

De asemenea, 63% dintre bucureșteni consideră că lupta împotriva corupției a crescut prestigiul internațional al țării noastre.

Un alt rezultat destul de surprinzător este la întrebarea ”Cu cine credeți că ar trebui să aibă relații economice mai apropiate România?”. Pe primul loc sunt Spania și Marea Britaniecontent-image cu 92%, în timp ce UE este pe locul 2 cu 91%. Principala forță a continentului, Germania este văzută doar pe locul 6, cu 87%.

Consultați AICI toată cercetarea.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.