Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJ Sectorul 6 - Un independent conduce în topul preferințelor electoratului/ DOCUMENT

La mai puțin de 2 săptămâni până la alegerile locale din 5 iunie 2016, apar sondaje de opinie realizate în rândul locuitorilor Capitalei. Opțiunea celor din Sectorul 6 se pare că este deja conturată dacă ne luăm după ultima cercetare sociologică realizată de cei de la Asociația Drumul Taberei.

Potrivit acestui sondaj pe primul loc în preferințele cetățenilor de la Sectorul 6 s-ar afla Ștefan Florescu, candidat independent, urmat de senatorul Gabriel Mutu, senator PSD și deputatul Răzvan Mironescu din partea PNL.

Ștefan Florescu se află la a doua tentativă de a ajunge edil al Sectorului 6 și poziția de independent pare să fie acum decisivă în preferințele alegătorilor.

Locul al doilea pare să fie tributar problemelor de imagine, dar și disensiunilor din interiorul filialei PSD. Candidatul PSD este cercetat de DIICOT, iar asta a dus chiar și la solicitări de retragere din cursa electorală venite chiar din interiorul partidului.

Pe locul III se află reprezentantul PNL care pare să rămână prizonierul imaginii extraordinar de proaste lăsate în urma sa de actualul edil liberal al Sectorului 6, Rareș Mănescu.

Iată rezultatele cercetarii sociologice  - (FORMAT PDF)

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.