Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sondaj controversat tulbură PNL

sondaj

Luptele interne din PNL au trecut la faza pe sondaje. Deputatul PNL de Suceava, Alexandru Băişanu, susţine că el este candidatul preferat de suceveni, din partea PNL, pentru funcţia de primar al Sucevei. Organizatia locala PNL il ameninta, in replica, pe acesta.

Băişanu a prezentat miercuri rezultatele unui sondaj pe care l-a comandat, sondaj care arată că el este cel mai bine plasat candidat, devansându-l cu 9,2 procente pe contracandidatul său direct, co-preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, scrie presa locala.

„Aceste rezultate arată că PNL are un candidat pentru Primăria Suceava. Şi vreau să se reţină că această diferenţă de 9,2% nu numai că se va menţine, dar va creşte în perioada următoare”, a spus Băişanu.

El a mai precizat că potrivit rezultatele aceluiaşi sondaj, şi la capitolul notorietate este peste Ioan Balan.

Purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Daniel Prorociuc, a anunţat joi că sondajul nu a fost comandat de PNL Suceava, fiind un sondaj care s-a făcut în afara liniei şi programului de acţiuni al PNL.

„Este un sondaj care nu este aprobat de către partid. Acum ne aflăm într-o competiţie internă în interiorul PNL pentru desemnarea candidaţilor la primărie şi Consiliul Local. Iar competiţia asta ar trebui să se desfăşoare în primul rând în interiorul partidului, şi apoi pe Facebook sau prin nu ştiu ce mijloace media. Consider mai puţin relevant faptul că unii îşi măsoară notorietatea, cât de frumoşi sunt, cât de inteligenţi vor să pară sau cât de mulţi prieteni au pe facebook. Şi dacă facem referire la sport, îmi aduc aminte că cei care vor să fure startul sunt descalificaţi. Şi mă tem ca unii oameni să nu fie descalificaţi înainte să înceapă competiţia”, a spus Prorociuc in presa locala.

El a lansat si o amenintare: dacă cineva se vede candidat fără sprijinul partidului, „fie se înşeală, fie se vede candidat din partea altui partid sau chiar independent”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.